فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

حاج علی اکبری: خواص بی‌بصیرت و بی‌مروت بد امتحان دادند و توبه کنند | دشمن پی‌درپی از ملت ایران سیلی می‌خورد

  • کد خبر: ۱۲۷۰۷۸
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۴
حاج علی اکبری: خواص بی‌بصیرت و بی‌مروت بد امتحان دادند و توبه کنند | دشمن پی‌درپی از ملت ایران سیلی می‌خورد
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: امروز میدان انقلاب تهران، میدان رویارویی با دشمنان پلید ملت و انقلاب اسلامی است و دشمن دارد پی در پی از ملت ایران سیلی می‌خورد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی‌اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در اجتماع بزرگ امت رسول الله (ص) که بعدازظهر امروز (یکشنبه سوم مهر) در میدان انقلاب تهران در اعتراض به اغتشاشات اخیر برگزار شد، گفت: پرچم اسلام ناب و اهل بیت در سرزمین ایران با انقلاب اسلامی بر افراشته شد. رسول خدا فرمودند که اگر علم و ایمان و دین در کهکشان‌ها باشد، مردانی بزرگ و بلند همت از سرزمین فارس آرا به دست خواهند آورد.

وی ادامه داد: ۴۳ سال از انقلاب ملت بزرگ ایران می‌گذرد، بار دیگر نسل سلمان و ایرانیان مومن و وفادار در حمایت از این نهضت بزرگ حضور یافتند؛ امروز میدان انقلاب، میدان جدیدی برای رویارویی سرنوشت ساز این ملت در برابر جریان استکبار جهانی با سرکردگی آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اینکه میدان انقلاب امروز میدان رویارویی با دشمنان پلید انقلاب است، اظهار کرد: راز دشمنی‌های زنجیره‌ای دشمنان این است که استکبار جهانی از این انقلاب پی‌درپی سیلی خورده است. ملت ایران هیچ گاه از سیلی زدن به دشنان غافل نبودند، تمدن دشمنان رو به نابودی است و نشانه‌های زوال آن‌ها را در برگرفته است.

وی ادامه داد: دشمنان هم‌اکنون نفوذی در منطقه ما ندارند؛ آن‌ها دنبال ایرانی تجزیه شده، نا امن و به هم ریخته بودند، اما به کوری چشم‌شان و با حمایت ملت ایران به اهداف‌شان نرسیدند و ایران امروز متحد، امن، متدین، مستقل، متدین، دلبسته به آرمان‌ها، مقتدر، بهره‌مند از قدرت بازدارندگی و خار چشم دشمنان است.

حاج علی‌اکبری با بیان اینکه دشمنان نتوانستند در برابر ملت ایران مقاومت کنند و به دنبال فتنه انگیزی نیابتی افتادند، اظهار کرد: دشمنان ما با گفتمان مقاومت و با پرچمداری شهید سلیمانی زمین‌گیر شدند لذا مستأصل به دنبال فتنه انگیزی هستند. آن‌ها وقتی که دیدند شعار‌های انقلاب در سازمان ملل زنده است و به دست رئیس جمهور تصویر سردار سلیمانی در سازمان ملل بالا رفت، بار دیگر ناامید شدند و دست به فتنه‌ای جدید زدند.

وی با تاکید بر اینکه آشوب‌های اخیر برنامه‌ریزی شده بود، تصریح کرد: منافقان، جریان سلطنت طلب و گروهک‌های پست را به میدان آوردند اراذل و اوباش را آموزش دادند و آن‌ها را به شیوه‌های داعشی آموزش دادند، فضای مجازی را هم در اختیار داشتند. فوت بانوی جوان این فرصت را در اختیار آنان قرار داد و فورا با همه ساز و برگ وارد میدان شدند و این بار با خشونتی وصف ناپذیر به جان ملت افتادند.

حاج علی‌اکبری با تاکید بر اینکه این رفتار‌های داعشی تناسبی با فرهنگ ملت ایران ندارد، اظهار کرد: اغتشاش‌گران اموال عمومی و خصوصی را آتش زند و برای کشته‌سازی طراحی کردند.

حاج‌علی‌اکبری تصریح کرد: تمام کینه‌ای که اغتشاش‌گران ناجوانمرد از ملت قهرمان ایران داشتند، یک جا بر سر شهدای امنیت روز‌های اخیر آوردند. برخی از خبر‌های این اغتشاشات را نمی‌توان شنید و تاب آورد؛ اهانت به ساحت قرآن کریم سخت‌ترین جسارت‌ها و هتک حرمت‌های اغتشاش‌گران بود.

وی ادامه داد: مردم عزیز ما از روز اول صف خود را از جنایتکاران جدا کردند و این اغتشاشات، هیچ ظرفیت مردمی پیدا نکرد. مردم امروز بعد از راهپیمایی باشکوه در نماز جمعه این هفته در سراسر کشور، مجدداً اینجا در میدان انقلاب گرد هم آمدند تا به استکبار جهانی بگویند که خسارت اغتشاشات اخیر در کشور ما، به عهده آمریکا و رژیم صهیونیستی است و ملت ما به موقع خودش، انتقام تمام این نامردی‌ها را خواهد گرفت.

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: امیدواریم با دست قدرت نیرو‌های نظامی و انتظامی و با تدبیر دستگاه قضایی، اغتشاشگران به اشد مجازات برسند. حساب جوانان و نوجوانانی که از روی احساسات به دام دشمن افتادند، از دشمنان ملت ایران جدا است؛ ما برای این فرزندان خودمان دعا می‌کنیم تا هدایت شوند و آن‌ها را مشمول رأفت اسلامی می‌دانیم.

حاج‌علی‌اکبری تصریح کرد: ما از خواص بی‌بصیرت و بی‌مروت که با پول ملت ایران چهره شدند، ناراحت هستیم؛ این افراد بد امتحان دادند و به آن‌ها توصیه می‌کنیم که توبه کنند.

امام جمعه موقت تهران در پایان گفت: از نیروی حافظ امنیت و فراجا که مظلومانه ایستادند و امنیت کشور را حفظ کردند، تشکر می‌کنیم و امیدواریم خداوند تبارک و تعالی به این عزیزان قوت بدهد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->